Nauvo - Turun saaristo

Nauvo - Saaristokaupunki Parainen 1*).

1*). Saaristokaupunki Parainen. Houtskarin, Iniön, Korppoon ja Nauvon kunnat sekä Paraisten kaupunki muodostivat 1.1.2009 uuden Länsi-Turunmaan kaupungin, joka 1.1.2012 otti nimen Paraisten kaupunki

 

 

Nauvon historiallisia nähtävyyksiä ovat keskiaikainen harmaakivikirkko. Nauvon kirkko on Nauvossa sijaitseva keskiaikainen kivikirkko. Kivikirkko rakennettiin todennäköisesti noin vuosina 1430–1450. Nauvon Merenkulkutalo
Myös Seilin saari on käynnin arvoinen. Nykyään saari täyttyy kesäisin paitsi turisteista myös luonnontieteilijöistä. Seilissä toimii Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitoksen kenttäasema, jonka katon alla tutkitaan monipuolisesti Saaristomerta ja Itämeren aluetta.

Lukuisat käsityötaiteiden myyntinäyttelyt sekä laivamallirakentaja Åke Sandvallin näyttely rikastuttavat käyntiäsi. Nauvon satamassa useimmat palvelut ja nähtävyydet ovat mukavan etäisyyden päässä. Veneilijälle Gullkronan vieraslaituri, Stenskär, Berghamn ja Nötö, sekä useat luonnonsatamat tarjoavat upeat puitteet lomailuun.

Nauvossa voit osallistua kalastus- ja melontaretkiin, saaristosafareille ja Saaristomeren luontokoulun tarjoamiin elämyksiin.
"Vaeltajan Nauvon" yhdeksän opastettua luontopolkua vievät sinut huikeisiin maisemiin.

Uusi pyhiinvaellusreitti St Olav Waterway – S:t Olofs sjöled – Pyhän Olavin merireitti on 6. joulukuuta 2018 saanut virallisen Olavinreitti-sertifikaatin.
Lue lisää...

Mainosta täällä! 
Laita ilmoitus nyt,
meillä on alennuskampanja menossa!
=> Lue lisää...

Nagu kartta

Loading Google map =>

Nauvon kirkko

Nauvon kirkko. Kirkkolaidun 1, Nauvo. Lue lisää...

start