svensk flagga   finsk flagga   english flag  

Wattkast mökit - Korppoo Turun saaristo

kuva Brita Söderlund

Wattkast mökit

Wattkast  Stugor-Mökit sijaitsee luonnonkauniissa saaristoympäristössä Wattkastin saarella Korppoossa, viisi kilometriä Saariston Rengastieltä (silta Korppoon ja Wattkastin välillä). Autotie on perille asti näihin mukaviin saaristomökkeihin. Mökeistä viisi on 47 m2 neljän hengen mökkejä; Keltasirkku, Punarinta, Viherpeippo, Valkovuokko ja Sinitiainen  ja yksi 60 m2 neljän hengen hirsimökki nimeltä Nokikana. Mökit ovat meren rannalla. Kaikista mökeistä on merinäköala

Mökkivarustelu

Kylmä- ja lämminvesi sisään, laadukas astiasto, sähköliesi uunilla, kahvinkeitin, levänpaahdin,  mikro, jääkaappi ja pakastinosa, sähkölämmitys, TV, cd-radio, sauna ja suihku, ulkogrilli, soutuvene, laituri. Patjat, petauspatjat , täkit ja tyynyt.

Makuuhuoneet

 

Rannasta

Alue

Kullankin mökillä on oma tontti, oma ranta, oma laituri ja oma soutuvene. Ranta sijaitsee noin 20- 40 metriä mökeistä. Ympäristönä on yli 100 hehtaaria metsää, peltoja ja kallioita, jotka sopivat esimerkiksi  lintubongaukseen tai vaeltamiseen. Lähimmät peruspalvelut ja muut liikkeet sijaitsevat Korppoon kirkonkylässä.

Luonto ja maisemat

Jokaisella mökillä on oma rantatontti missä on oma laituri ja soutuvene. Ympärillä on lähes koskematon mänty-/sekametsää upeine kallioineen, niittyjä ja kävelypolkuja. Lähialueella, noin 200 m mökeistä on näköalakallioita ja petäjiä ja noin 600 m kävelymatkan päästä on Lilla Wattkast luonnonkaunis pieni saari.
Voit ihailla muuttolintujen tuloa ja merikotkat liitelevät usein meren yllä. Hyvällä tuurilla voit törmätä metsäkauriiseen (”bambi”) tai kettuun. Jänikset ja joutsenet tulevat joskus tervehtimään.

Misää Wattkast sijaitsee?


Bussipysäkille 5 km, Korppoon kirkonkylään 11 km, Nauvo-Korppoo lauttarantaan 8 km, Turkuun 75 km, Helsinkiin 218 km.Etäisyydet:

Reittiohje:

Maanteitse: Aja tietä E 18 pitkin Helsingistä (tai Turusta) Kaarinaan päin.  Aja tietä 180 pitkin Paraisten läpi lautalle, joka vie Nauvoon. Aja Nauvon läpi (tie 180) Pärnäisiin, josta seuraavalla lautalla Korppoon puolelle.  Jatka Saaristontietä/Saariston Rengastietä 180 pitkin kunnes näet Wattkastin kyltin, josta käännyt oikealle ja jatkat matkaa n viisi kilometriä.

Osoite ja yhteystiedot

Brita Söderlund
Wattkastintie 425, FI-21710 Korppoo

Kysy enemmän / varaa mökkisi suoraan omistajalta , lähettämällä sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla +358 400 826 840 / Brita Söderlund
Tervetuloa Wattkastiin !


e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
webb: www.wattkast.fi
puh: +358(0)400826840

Go to Top