Tarjous! Pikkujoulut

Airisto Spa 950 € + 10 € / hlö + 24% alv
Illallinen 42 € + 14% alv
Mökki/200€ + 10% alv

Tunnelmalliset pikkujoulut Airisto Spa:lla

Oletko jo kokenut monet perinteiset pikkujoulut? Mikset koittaisi jotain tavallisuudesta poikkeavaa? Vain 45 minuutin automatkan päässä Turusta. Upeassa paikassa – jossa on omat juotavat sallittu!

Vaikka näin

Lähtö Rib-veneellä Grand Marinan edestä, Turusta Aurajoesta. Vauhdikkaan Airiston ylityksen ajaksi kaikki asiakkaat puetaan pelastautumispukuihin jotka pitävät juhlijat kuivina kovemmissakin pärskeissä. Tai vaihtoehtoisesti saavutte Airisto Span tiloihin tilausbussilla.

Saapuminen Airisto Span tunnelmallisiin tiloihin

Nautitaan tervetuliaisglögit sekä kevyt huikopala. Tämän jälkeen otetaan kevyt aktiviteetti. Miten olisi esimerkiksi Mini Survivor?

Tilaussaunat

Käytössänne on Airisto Span kaikki saunat, ulkoallas, lämmitetty ulkopalju sekä poreallas. Oman luonnonrantamme lisäksi. Mikäli saunominen ei maistu, tarjolla on nautinnollisen rentouttavaa hierontaa.

Tunnelmallinen ruokailu

Illallinen nautitaan upeiden näkymien äärellä, kynttilöiden sekä takan lämpimässä valaistuksessa.

Juhliminen alkaa

Ruokailun jälkeen juhliminen alkaa, tai tavallaan Airisto Span jatkot. Ja kyllä, discopallo löytyy – sekä kunnon äänitoistolaitteet!

Majoitusta juhlijoille

Airisto Span päärakennuksen yläpuolella on Airisto Hill, kaksi remontoitua mökkiä isolla terassilla ja upealla näköalalla.
Isommalle porukalle löytyy lyhyen kävelymatkan päästä on hotelli..

Mikäli haluat yhdistää jotain erityistä juhliisi, kysy rohkeasti oma räätälöity tarjous esimerkiksi opastetusta jouluhauen pyynnistä, huvilamajoituksesta jne. Kysy tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Airisto Spa - Kokous -ja juhlatilat saaristossa | Tarjous!

Pystymme toteuttamaan niin pienet synttärit ja polttarit kuten suuremmatkin häät ja yrityksen kokoukset sekä virkistäytymispäivät

Pyydä hintatietoja sähköpostitse tai soita meille!

email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , puh: 358(0)50-4022297

airistospa-bbq-
Airisto Spa kalas
Airisto Spa kalas view
Airisto Spa

Järjestämme kokemuksella ja ammattitaidolla ikimuistoiset juhlat, tilaisuudet sekä puitteet toimiville kokouksille. Pystymme toteuttamaan niin pienet synttärit ja polttarit kuten suuremmatkin häät ja yrityksen kokoukset sekä virkistäytymispäivät. Miksi pitää kokoukset Turussa kun saaristossa samat palvelut ja lisäksi inspiroivan ympäristön. Kaikki palvelut toteutetaan yksilöllisesti niin yksityisille kuin yrityksille. Ruokailut hoidamme tyylikkäästi ja ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii maittavat ateriat, vaikka toiveidenne perusteella.

Kuvat: Airisto Spa Oy - Copyright © 2016 - All rights reserved

Airisto Spa Kokous

Airisto Spa Kokous

Airisto Span relax-huoneemme soveltuu mainiosti pienen ryhmän kokouksiin ja neuvonpitoihin. Mahtava miljöö aivan meren rannalla on jo elämys itsessään, ja auttaa samalla sujuvaan palaverin kulkuun. Langaton verkko pitää yhteydet ulkomaailmaan kunnossa – voit hehkutella viihtyisyyttä vaikkapa pääkallopaikan toimistoväelle! Totta kai meiltä löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta; fläppitaulut, videotykki, iso 60 tuumainen tv, äänitoistolaitteet, cd-soitin ja muut tykötarpeet

Kokoukset saaristossa, merinäköalalla

Jos relax-keitaamme jää ahtaaksi saattaa uusittu lasiveranta, jonka saa myös pimennettyä, olla sopivampi valinta. Tämäkin merinäköalalla tietenkin. Lasitetulle ja lämmitetylle verannallemme mahtuu 30 ihmistä pitämään kokousta ja viettämään aikaa. Mikäli olette suuremmalla ryhmällä liikenteessä, on vieressä lyhyen kävelymatkan päässä toimivat tilat jopa 100 ihmisen kokouksiin. Eli miksi jäädä kokouksiin esimerkiksi Turkuun kun samat palvelut saa saaristosta ja lisäksi upeat näköalat ja inspiroivan ympäristön.

We arrange:

  • Kick out! Company party
  • bachelor party
  • birthday party
  • bachelorette party
  • etc...

Airisto Spa Party

Juhlat Turun saaristossa

Toivotko juhliltasi intiimiä eleganssia ja hienostuneempaa-tunnelmaa vai kenties irrottelua ja räiskyvää asennetta? Haluatko viettää syntymäpäiväsi tai polttarisi tasokkaasti kauneimmassa saaristossa vaikkapa jacuzzissa nautiskellen, silti helposti saavutettavassa paikassa? Vai onko haaveissasi ne unelmien häät meren rannalla, auringon laskiessa horisonttiin. Pool party kavereiden kesken tai lasten beach party syntymäpäiväjuhlat??

Airisto Spa hotsauna

Kuvat: Airisto Spa Oy - Copyright © 2018 - All rights reserved

The Airisto Spa

Separate sauna for men and women are located close to the outdoor pool and the family friendly sandy beach. You will also find a smoke sauna.

airistospa-spa-ladies
airistospa-spa-gentlemen
airistospa-spa-smoke
Airisto Spa pool

What's more in the spa area?

Additional services: Motorboats, watercraft, canoes, sup-boards, jump mat, kiosk, hotel, restaurant, etc.

Ajo - Ohje:

Turun saaristo >> Parainen >> Airisto >> Käyntiosoite: Kalastavan kissan kuja 1, 21600 Parainen, Finland

Kartta Parainen

Hinnasto - Varaus - Info

Pyydä hintatietoja sähköpostitse tai soita meille!

email : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puh: 358-50-4022297

Destination Finland Seaside Kb

Tervetuloa!