Nauvo - Turun saaristo

Nauvo - Saaristokaupunki Parainen 1*).

1*). Saaristokaupunki Parainen. Houtskarin, Iniön, Korppoon ja Nauvon kunnat sekä Paraisten kaupunki muodostivat 1.1.2009 uuden Länsi-Turunmaan kaupungin, joka 1.1.2012 otti nimen Paraisten kaupunki

Nauvon historiallisia nähtävyyksiä ovat keskiaikainen harmaakivikirkko. Nauvon kirkko on Nauvossa sijaitseva keskiaikainen kivikirkko. Kivikirkko rakennettiin todennäköisesti noin vuosina 1430–1450. Nauvon Merenkulkutalo
Myös Seilin saari on käynnin arvoinen. Siellä toimii nykyään "Nauvon yliopisto", Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitos. Idyllinen puukirkko muistuttaa meitä ajoista, jolloin saari toimi spitaalisten karkoituspaikkana.

Lasitehdas, lukuisat käsityötaiteiden myyntinäyttelyt sekä laivamallirakentaja Åke Sandvallin näyttely rikastuttavat käyntiäsi. Nauvon satamassa useimmat palvelut ja nähtävyydet ovat mukavan etäisyyden päässä. Veneilijälle Gullkronan vieraslaituri, Stenskär, Berghamn ja Nötö, sekä useat luonnonsatamat tarjoavat upeat puitteet lomailuun.

Nauvossa voit osallistua kalastus- ja melontaretkiin, saaristosafareille ja Saaristomeren luontokoulun tarjoamiin elämyksiin.
"Vaeltajan Nauvon" yhdeksän opastettua luontopolkua vievät sinut huikeisiin maisemiin.

Saariston Sadonkorjuujuhla 13-15.9.2019

Saariston Sadonkorjuujuhla - Tapahtumat:
-Ravintolapäivät, pe-sun 13.-22.9
-Sadonkorjuumarkkinat, Nauvon Tori, la 14.9
-Kalan savustuksen Suomen-mestaruus-kilpailu, Nauvo, la 14.9
-Avoimet tilat, sun 15.9.
Ilmoittautuminen: 
> Lyyti-linkinIlmittautuminen Linkwww.sadonkorjuujuhla.fi

Tervetuloa!

Saariston Sadonkorjuujuhla 13-15.9.2019

Uusi pyhiinvaellusreitti St Olav Waterway – S:t Olofs sjöled – Pyhän Olavin merireitti on 6. joulukuuta 2018 saanut virallisen Olavinreitti-sertifikaatin.
Lue lisää...

Nagu kartta

Loading Google map =>

Mainosta täällä! 
Laita ilmoitus nyt,
meillä on alennuskampanja menossa!
=> Lue lisää...