svensk flagga   finsk flagga   english flag  

Huvila tai Mökki - Majoitu mukavasti Turun saaristossa!

Mökki meren rannalla vuokra!

Tackork Gård & Marina Oy

SAARISTON LAADUKKAINTA LOMANVIETTOA

Vietä unelmiesi loma luonnon helmassa!
Vuonna 2017 ovensa avannut Tackork Gård & Marina tarjoaa saariston parhaat puolet. Sijaitsemme aivan saariston rengastien varrella. Meillä pääset nauttimaan ympäröivästä luonnosta, riistaravintolan antimista ja aktiviteeteista – maalla sekä merellä! Varaa hotellilomasi nyt!
Osoite: Tackorkintie 31, 21660 Nauvo. Yhteystiedot: mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh +358 45 78747461, - www.facebook.com/tackork

Sisääntuloväylän syvyys Tackorkinlahden suulla, sekä satamassa on normaalivedellä noin 1.8m. Ilmakaapeli, joka näkyy Tackorkinlahden suulla joissakin merikorteissa, on poistettu. Pääväylältä on viitoitus alla olevan karttakuvan mukaan (yksityisväylän väyläviitat).
PAIKKOJA; 24 - SIJAINTI 60°10’33.5″ - N 21°44’46.8″E

Tackorkissa voit valita lukuisista majoitusvaihtoehdoista suosikkisi. Kaikki kohteemme ovat yhtä loistokkaita kuin niitä ympäröivä maisema. Jokaisessa majoituskohteessamme on yksilöllinen tunnelma, jossa klassiset elementit nivoutuvat yhteen modernin designin kanssa.
Jokainen tyyny, valaisin ja pyyhekoukku on huolella valittu luomaan vierailustasi meillä tunnelmallisen ja ikimuistoisen!

TACKORKIN RIISTARAVINTOLA
Tackork tarjoaa sinulle ylellisen kulinaristisen kokemuksen. Meillä pääset nauttimaan riistaravintolan herkuista unohtamatta saaristolaisbrunssiamme! Ravintolamme herkulliset annokset on valmistettu puhtaista ja aidoista mauista. Riistaliha-annokset ovat ravintolamme erikoisuus ja ne tarjoavat ekologisemman sekä eettisemmän vaiht

TERVETULOA!

OSOITE: Tackorkintie 31, 21660 Nauvo
Puh: +358 45 78747461, mail: iTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - www.tackork.fi

Köpmans Café, B&B

Köpmans Café, B&B

Osoite: Rantapolku 3, 21660 Nauvo.

Mainosta täällä! 
Laita ilmoitus nyt,
meillä on alennuskampanja menossa! 
=>  Lue lisää...

Lomakylä Meripesä

Lomakylä Meripesä 

Esimerkiksi: Rantamökki Meripesä # 2AAlk 155€/vrk, 365€/viikonloppu, 630€/viikko. Pinta-ala: n. 50 m2. Vuodepaikat: 4 vuodepaikkaa, molemmissa makuuhuonei 2 erillistä vuodetta. Keittiö,olohuone varaavalla takalla, 2 makuu-huonetta, pesuhuone+wc ja sauna. Lue lisää...

Hotel Restaurang Stallbacken - Grännäs B&B

Majoitus - Kokous - Juhlat - Ravintola ja B&B.
Osoite: Grännäsintie 14, Nauvo. Puh 040-4866822, 040-7651930, E: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. |  www.youtube.com

JUHLAT / HÄÄT
Hotel Stallbackenilla voit järjestää sinun näköiset juhlat tai saaristohäät.

RAVINTOLA / TERASSI
Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita.

Voit vuokrata pyörä, kajaakki, yksityinen pihasaunavuoro, kalastus varustus sekä golf setti driving rangille. Uimaranta laiturilla ja luontopolku ovat 300 m päässä. Järjestämme saaristosafari retkiä saarelle ja kalastus matkoja sisältäen majoituksen. Retket sisältävät veneen, kipparin ja oppaan, mutta voit myös tuoda oma vene.

Wattkast Stugor i Korpo

WATTKAST MÖKIT

Portti luontoon. Mökit ovat hyvin varustettuja 2-4 hengen hirsimökkejä. Oma rauha, luonnon läheisyys, ranta.  Osoite: Wattkast mökit, Wattkastintie 425, Korppoo.
Puh + 358-400-826 840.
WEB
=> linkwww.wattkast.fi
UUTISET! linkwww.facebook.com/wattkast

Gyttja mökit - Nauvo

Gyttja mökit - Nauvo

Metsien ja kallioiden ympäröimistä mökeistä avautuu näköala etelään. Mökeistä käsin voi tutustua monipuolisesti ympäröivään luontoon, kalastaa, ajella polkupyörällä, uida tai vaikkapa veneillä lähellä sijaitsevaan saareen
Osoite: Flunderviksvägen 34, 21650 Lilllandet - Nauvo.
Puh: +358 400 341 737, email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Brännskär - Mökit saaristossa

Brännskär - Mökit saaristossa

Kauniilla merinäköalalla varustetut mökit löytyvät valmistuessaan saaren itäpuolelta, uimarannan läheisyydestä. Mökit ovat kuin tehtyjä perheille, mutta sopivat myös sekä isommille seurueille että yrityksille. Yhdistä yöpyminen vaikkapa ruoan, ulkoilma-aktiviteettien ja saunomisen kanssa Lue lisää...

Turun saaristo

Visit => Nauvo | => Korppoo | => Parainen  | => Houtskari | => Kemiö

Nauvo. => Ravintolat, lounas, majoitus, B&B, ostokset - Shops - Nauvon satama - kesätori, jne... => Lue lisää...


Stugor i skärgården


Stugor i skärgården - Brännskär

Nyhet! Brännskär - Mökit saaristossa
Kauniilla merinäköalalla varustetut mökit löytyvät valmistuessaan saaren itäpuolelta, uimarannan läheisyydestä. Mökit ovat kuin tehtyjä perheille, mutta sopivat myös sekä isommille seurueille että yrityksille. Yhdistä yöpyminen vaikkapa ruoan, ulkoilma-aktiviteettien ja saunomisen kanssa Lue lisää...

Stugor i skärgården - Airisto Hill

Airisto Spa - Airisto Hill
Airisto Hill, uusi mökkimme alkaa olemaan viimeisen päälle valmis kesän juhliin ja vieraisiin. Tule tutustumaan! Jos muistat miltä tämä rakennus näytti sisältäpäin ennen, et tunnista sitä enää samaksi! Tule ja nauti saunoistamme ja ulkoporealtaastamme tai vuokraa Airisto Hill Span yhteydessä majoitukseenLue lisää...

Stugor i skärgården - Merirantala

Merirantala lomamökit
Sauvo - Karuna, Sauvo - Karuna. Mökit sijaitsevat toisistaan erillään, näin Sinulla on oma rauha viettää lomaasi. Lomamökit, kalastusretket ja kokoukset Turun saaristossa Autotie perille asti.
Lue lisää...

Stugor i skärgården - Hinders

Hinders mökit
Nagu. Nauvo. Mökit luonnonkauniissa ympäristössä. Kaikista mökeistä on näkymä merelle. Mökit ovat erillään toisistaan ja niillä on oma rantatontti. Autotie perille asti.
Lue lisää...

 

Stugor i skärgården - Strömma Gård

Strömma Gård mökit

Korpo Korppoo. Kuusi erillistä huvillaa kauniissa lehtomaisessa etelärinteessä, merilahden rannalla. Autotie perille asti.

Stugor i skärgården - Villa Constantine

Villa Constantine
Pargas-Mielisholme. Kaunis, hyvinvarusteltu saaristotila Paraisten Mielisholman saaressa aivan meren äärellä. Kaunis saaristohenkinen sisustus antaa tälle mökille tai voisi jopa sanoa huvilalle erittäin hienon silauksen. Rantaviivaa 100m (uimaranta n.30m). Autotien päässä, lyhyt lossiylitys (Vånon lossi).
Lue lisää...

Stugor i skärgården - Wattkast stugor

Wattkast stugor

Korpo - Keskellä Turunmaan Saaristoa, Korppoossa, Wattkastin kylässä sijaitsevat Wattkastin Vuokramökit rauhallisessa ja luonnonkauniissa saaristomaisemassa meren etelärannalla. Mökit ovat hyvin varustettuja 2-4 hengen hirsimökkejä. Oma rauha, luonnon läheisyys, ranta ja saunominen tarjoavat upeat puitteet onnistuneelle kesälomalle Saaristossa.

Stugor i skärgården - Pensar Syd

Pensar Syd
Pensar Syd sijaitsee Pensarin saaren eteläisessä kärjessä. Meillä voit järjestää juhlat ystävillesi, retkeillä koskemattomassa saaristoluonnossa, soudella ja kalastella. Merenrantasaunan lämmössä puhdistuu ruumis ja sielupäivällinen ravintolassamme on juhlava päätös päivällesi.

Stugor i skärgården - Backaro Pensionat

Majatalo Backaro
NötöTervetuloa majatalo Backarohun , joka on pieni kodikas majatalo ja siaitsee Nötön saaressa, saaristomeren kansallispuistossa lounais-Suomessa. Kunnostimme tilan vanhan päärakennuksen täysihoitolaa varten . Majoitustiloja on yhteensä 16 henkilölle. Alakerrassa on iso sali ja veranta. Verannalla tarjoilemme aamiaisen ja sovittaessa lounaan ja / tai illalliisen.
Lue lisää...

Stugor i skärgården - Stugor på Berghamn

Berghamns stugor
Houtskär - Berghamn. Kaunis luonto, raitis ilma ja puhtaat merivedet antavat mahdollisuuden onnistuneelle kalaretkelle.
Lue lisää...

 Majoitus saaristossa

Ravintolat saaristossa

Go to Top