svensk flagga   finsk flagga   english flag  

Huvila tai Mökki - Majoitu mukavasti Turun saaristossa!

Strömma Gård Huvilat - Korppoo

Strömma Gård mökit. Hyvin varusteltuja huviloita Korppoon Långvikenin luonnonkauniilla rannalla. Saaristoelämyksiä vuoden ympäri!Meillä on kolme hyvin varusteltua huvilaa, jotka ovat myös talviasuttavia. Huvilat sijaitsevat kauniilla paikalla Långvikenin merenlahden rannalla. Huviloilla on oma laituri ja pieni hiekkaranta. Vuokraamme myös moottoriveneitä huvi- ja kalastuskäyttöön. Tarjoamme mukavaa majoitusta saaristossa kaikkina vuodenaikoina
Osoite: Vikgrund 84-88, 21710 Korppoo.
Ottaa yhteyttä: +358 (0)40 7755 830, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lue lisää www.strommagard.fi

PIENVENESATAMA

Venepaikka vuosisopimuksella
Venepaikkoja 4–10-metrisille veneille
Långvikenin satama on luonnostaan suojaisa

Lue lisää www.strommagard.fi

STRÖMMAN TAKSIVENEET. Strömmasta on hyvät yhteydet lounaiseen saaristoon. Olemme palveluksessasi, jos kohteenasi on Utö, Jungfruskär, Åvensor tai mitä tahansa niiden väliltä! Veneemme sopivat hyvin alueen olosuhteisiin ja kuljetamme sinut turvallisesti satamasta toiseen.
Voimme noutaa sinut haluamastasi paikasta tai lähteä kotisatamasta. Strömmaan pääsee helposti autolla ja meillä on pysäköintitilaa.
Lue lisää www.strommagard.fi

MUUT PALVELUT. Strömma Gård on nykyaikainen maaseutuyritys, joka tarjoaa monenlaisia palveluja. Myymme polttopuita ja tarjoamme pienempiä traktori- ja urakointipalveluita. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja!
Read more in www.strommagard.fi

Hotel Nestor

Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket

Österretaisvägen 45, Korppoo.

Tackork Gård & Marina Oy

SAARISTON LAADUKKAINTA LOMANVIETTOA

Vietä unelmiesi loma luonnon helmassa!
Vuonna 2017 ovensa avannut Tackork Gård & Marina tarjoaa saariston parhaat puolet. Sijaitsemme aivan saariston rengastien varrella. Meillä pääset nauttimaan ympäröivästä luonnosta, riistaravintolan antimista ja aktiviteeteista – maalla sekä merellä! Varaa hotellilomasi nyt!
Osoite: Tackorkintie 31, 21660 Nauvo. Yhteystiedot: mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh +358 45 78747461, - www.facebook.com/tackork

Sisääntuloväylän syvyys Tackorkinlahden suulla, sekä satamassa on normaalivedellä noin 1.8m. Ilmakaapeli, joka näkyy Tackorkinlahden suulla joissakin merikorteissa, on poistettu. Pääväylältä on viitoitus alla olevan karttakuvan mukaan (yksityisväylän väyläviitat).
PAIKKOJA; 24 - SIJAINTI 60°10’33.5″ - N 21°44’46.8″E

Tackorkissa voit valita lukuisista majoitusvaihtoehdoista suosikkisi. Kaikki kohteemme ovat yhtä loistokkaita kuin niitä ympäröivä maisema. Jokaisessa majoituskohteessamme on yksilöllinen tunnelma, jossa klassiset elementit nivoutuvat yhteen modernin designin kanssa.
Jokainen tyyny, valaisin ja pyyhekoukku on huolella valittu luomaan vierailustasi meillä tunnelmallisen ja ikimuistoisen!

TACKORKIN RIISTARAVINTOLA
Tackork tarjoaa sinulle ylellisen kulinaristisen kokemuksen. Meillä pääset nauttimaan riistaravintolan herkuista unohtamatta saaristolaisbrunssiamme! Ravintolamme herkulliset annokset on valmistettu puhtaista ja aidoista mauista. Riistaliha-annokset ovat ravintolamme erikoisuus ja ne tarjoavat ekologisemman sekä eettisemmän vaiht

TERVETULOA!

OSOITE: Tackorkintie 31, 21660 Nauvo
Puh: +358 45 78747461, mail: iTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - www.tackork.fi

Köpmans Café, B&B

Köpmans Café, B&B

Osoite: Rantapolku 3, 21660 Nauvo.

Mainosta täällä! 
Laita ilmoitus nyt,
meillä on alennuskampanja menossa! 
=>  Lue lisää...

Markomby mökit - Korppoo

Markomby mökit - Hyvin varusteltuja huviloita Korppoon Långvikenin luonnonkauniilla rannalla. Saaristoelämyksiä vuoden ympäri!Meillä on kaksi hyvin varusteltua huvilaa, jotka ovat myös talviasuttavia. Huvilat sijaitsevat kauniilla paikalla Långvikenin merenlahden rannalla. Huviloilla on oma laituri ja pieni hiekkaranta. Tarjoamme mukavaa majoitusta saaristossa kaikkina vuodenaikoina
Yhteystiedot: Mia +358 (0)400533678,
Yhteystiedot 2: Inguar +358(0)504022297, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Villa Markomby
Villa Markomby - Korpo

Lue lisää www.suomensaaristo.com/...markomby

Mökki Matilda

mökki Matilda

lue lisää www.suomensaaristo/...matilda

Where are we? • Address: Vikgrund 84-88, 21710 Korppoo.

Distance to our cottages: 3 km from the village of Korpo which has a well stocked grocery store, local restaurants, post office, shops, pharmacy, bus stops and church.
Pargas island 60 km / Turku and its railway station and airport 90 km / Helsinki / Vantaa 230 km

Fafas Bed & Breakfast

FAFFAS Bed & Breakfast

Österretaisvägen 23, KORPO.

Ölmosin lomakylä Meripesä - Mökit ja loma-asunnot

Ölmosin lomakylä Meripesä - Mökit ja loma-asunnot

Strömma gård mökit - Korppoo - Turun saaristo

Strömma gård mökit - Korppoo - Turun saaristo.

Villa Constantine - Parainen - Mökit Turun saaristo

Villa Constantine - Parainen - Mökit Turun saaristo

Hindersin mökit - Turun saaristo

Hindersin mökit - Nauvo - Turun saaristo

Merirantala mökit - Turun saaristo

Merirantala mökit - Turun saaristo

Wattkast mökit

Wattkast mökit - Korppoo

Brännskär mökit - Nagu, Turun saaristo

Brännskär mökit - Nagu, Turun saaristo

 Majoitus saaristossa

Ravintolat saaristossa

Constantine fishing

Villa Constantine

Go to Top