Majatalo Backaro - Yöpyminen aamiaisella kansallispuistossa

Tervetuloa majatalo Backarohun, joka on pieni kodikas majatalo ja sijaitsee Nötön saaressa, Saaristomeren kansallispuistossa lounais-Suomessa. Kunnostimme tilan vanhan päärakennuksen täysihoitolaa varten. Meillä on kahdeksan viihtyisää huonetta ja majoitustiloja on yhteensä 16 henkilölle. Alakerrassa on entiseltään säilyttänyt iso sali ja veranta. Salissa on muun muassa lautapelejä ja vanha kamina. Verannalla tarjoilemme aamiaisen (sisältyy majoitushintaan) ja sovittaessa lounaan ja/tai illallisen. Talon ulkomuodon ja ympäristön olemme säilyttäneet entisellään.

Mukavuuksia on muun muassa kylpyhuone suihkuineen. Pihalla on perinteinen puulämmitetty sauna, joka lämmitämme sovittaessa. Luonnon säilyttämisen takia löytyy sisällä sähkövessa, ja ulkona löytyy tottakai ekologinen puusee. Kylän kesäkauppa on n. 300m päässä, ja sieltä löytyy vuokrattavaksi muun muassa pyykinpesukone, pyöriä ja kanootteja.

Turun ainutlaatuisessa saaristossa voit täysin nauttia luonnosta, perinteisestä kulttuurista, ja hiljaisuudesta. Sen rauhallisella merellä on yli 20 000 saarta ja luotoa. Saaren luonto on rikas ja monipuolinen, ja voit nauttia sekä pitkistä metsäpoluista, että näkymästä kallioiden ja meren yli. Eläimistö on erittäin runsas, ja lintuharrastajille saaristolla on paljon tarjottavaa.

Tervetuloa Nötöön Turun saaristoon!

Nötön lounto- ja kulttuuripolku

Vuonna 2016 luotiin sekä Lountopolku että Kulttuuripolku Nötöseen. Tähän aikaan luotiin myös elektronisen mobiilikartan. Kartan avulla pääset tutustumaan Nötön tarjoamiin palveluihin, kulttuurihistoriaan sekä luontokohteisiin. Kulttuuripolku tutustuttaa kulkijan Nötön saaren ja tilojen historiaan. Luontopolun varrella esitellään luontokohteita sekä muinaishistoriallisia nähtävyyksiä. Lisätietoa löytyy tästä (link : http://notohbf.auf.fi/fi/tietoanotosta/kartta/ )

Majatalo ja palveluita

Alakerrassa meillä on vanhaan salimme, jossa voi täysin nautiskella hiljaisuudesta.

Aterioita

Verannalla tarjoilemme aamiaisen.

Muita aterioita:

Ryhmille

Sopimuksen mukaan.

Muille vieraille

Vieraita voi käyttää Backaron pihalla oleva ulkogrillitalo jossa on kaasugrilli. Sisältää liesi, grilli, astiat ja ruokailuvälineet. Tiskaamme teidän jälkeenne. Ruokaa grillaamiseen saa ostettua lähikaupalta Nötöbodenilta (n. 200 metriä Backarolta). Hinta: 3€ perusmaksu + 2€/henkilö.

The Grill house

Sauna

Nauti aidosta saaristotunnelmasta puulämmitetyssä saunassa! 15€ yhdeksi tunneksi, ja 25€ kahdeksi.

Miten sinne pääsee

Färjan från Pärnäs till Nötö och andra öar inom Skärgårdshavets nationalpark

Ilmaiseen yhteysalukseen M/S Eivoriin pääset Saaristobussilla suoraan Turusta tai Helsingistä..

Ajo-ohje:

Ajo-ohjeet autolla: moottoritietä Kaarinaan, jonka jälkeen tie nr 180 saaristoon. Paraisilta lautalla Nauvoon, edelleen tie nr 180 Pärnäsiin. Pysäköi auto Pärnäsiin ja jatka matkaa M/S Eivorilla Nötöön. Nötössä vasemmalle n. 200 metriä ja olet Backarossa. Pärnäsistä voit tulla myös taksiveneellä. M/S Eivorilla Nötöön. Nötössä vasemmalle n 200 m ja olet Backarossa , Pärnäsistä voit tulla myös taksiveneellä.

Hinnasto - Varaus - Info

Pyydä hintatietoja sähköpostitse tai soita meille!

email:    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Puh: +358(0)50 4022297

Destination Finland Seaside Kb

Tervetuloa!