svensk flagga   finsk flagga   english flag  

>>> lisää Merirantala mökit

Merimetso  6 + 2 henk

Taidemaalari viihtyisi Merimetsossa. Nämä häikäisevät maisemat nimittäin oikein huutavat ikuistamista – ota ainakin kamera mukaan! Itse lomamökki on rakennettu parhaiden suomalaisten mökinrakennusperinteiden mukaan: on hirttä ja punatiiltä, tupakeittiö ja tietenkin oma laituri.

Kuvat: Destination Finland Seaside Kb

 

Neliöitä hirsihuvilassa on 75 ja terassi lisää tilaa vielä entisestään. Kahdessa mukavassa
makuuhuoneessa nukkuu suurempikin perhe ja tunnelmallisessa tupakeittiössä on kiva seurustella ja laittaa ruokaa – sateen sattuessa vaikka sisällä takassa makkaraa grillaten. Oma sauna, suihku ja sisävessa kuuluvat tietenkin asiaan – ja se soutuvene.
Varustelu: Sähköt, juokseva kylmä ja lämmin vesi,sisä-WC, ilmalämpöpumppu, astianpesukone, liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, TV, grilli, astiat ja petivaatteet 8 henkilölle.

Kuva: Merirantala Oy

 

 

 
     
Makuuhuoneet    
   

Kuva: Merirantala Oy

Sauna

sauna ja pesuhuone

   
     

   
     

Rannasta

oma laituri ja soutuvene

 
     

Kuvat: Merirantala Oy

Ajo-Ohje

Meille on helppo tulla. Orssaari sijaitsee nimestään huolimatta mantereella, Peimarin rannalla Karunassa. Matkaa Turusta on vain 50 km, Tampereelta noin 160 km ja Helsingistä noin 170 km.

Vaikka olemmekin jo saaristossa, pääset perille autolla, ilman lossijonoja. Autotiet ovat jokaiselle mökille perille asti.

 

 
     

Hinnasto - Varaus - Info

Pyydä hintatietoja sähköpostitse tai soita meille!

email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa!

Go to Top