svensk flagga   finsk flagga   english flag  

Villa Skogäng

Puutalo, 76m2,

Hinnat max 6  vuodetta
2mh + tupakeittiö + parvi, 1.5-kerrosta
talviasuttava, sähkölämmitys
rakennettu 2005 osittain katettu terassi 40 m2, kuisti 5 m2

Laadukkaat huvilat saaristossa - Villa Skogäng

Villa Skogäng, villa Lilläng ja villa Söder.

Kolme erillistä huvillaa kauniissa lehtomaisessa etelärinteessä, merilahden rannalla. Villa Villa Skogäng, villa Lilläng ja villa Söder. Avarat ja valoisat huvilat kaikilla mukavuuksilla, ympärivutiseen käyttöön.
Langaton internet laajakaista yhteys. 32" LCD Full HD TV. Hyvin varustettu keittiö. Taloissa oma sauna, kylpyhuone sekä WC. Isot 25 m2 terassit SE-S-SW. Autotie perille asti.
Oma rantaa laiturineen, uimaportaat sekä lapsiystävälliset uimapaikat.

Slideshow:

lomamökki, puutalo, 76m2, 2mh + tupakeittiö + parvi, 1.5-kerrosta, 6 + 2 vuodetta, liinavaatteet lisähintaan 10 €/hlö, talviasuttava, sähkölämmitys, rakennettu 2005, osittain katettu terassi 40 m2, kuisti 5 m2

Varustus:

sähköt; verkkosähkö, vesijohto (kaivo), WC, suihku, sähkövalaistus, jääkaappi, varaava takka, polttopuut, sähköhella, mikrouuni, astiasto, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, TV, videot, pesukone, pölynimuri, ulkogrilli, soutuvene, laituri

Rannasta

saaristotontti. Korppoo, 0,5ha. Saaristomeri, Långviken, loiva hiekka-/savipohja, sopii lapsille, rantaviivaa 100m

Ottaa yhteyttä:

Strömma Gård Huvilat - Korppoo

Strömma Gård mökit. Hyvin varusteltuja huviloita Korppoon Långvikenin luonnonkauniilla rannalla. Saaristoelämyksiä vuoden ympäri!Meillä on kolme hyvin varusteltua huvilaa, jotka ovat myös talviasuttavia. Huvilat sijaitsevat kauniilla paikalla Långvikenin merenlahden rannalla. Huviloilla on oma laituri ja pieni hiekkaranta. Vuokraamme myös moottoriveneitä huvi- ja kalastuskäyttöön. Tarjoamme mukavaa majoitusta saaristossa kaikkina vuodenaikoina
Osoite: Vikgrund 84-88, 21710 Korppoo.
Ottaa yhteyttä: +358 (0)40 7755 830, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lue lisää www.strommagard.fi

PIENVENESATAMA

Venepaikka vuosisopimuksella
Venepaikkoja 4–10-metrisille veneille
Långvikenin satama on luonnostaan suojaisa

Lue lisää www.strommagard.fi

STRÖMMAN TAKSIVENEET. Strömmasta on hyvät yhteydet lounaiseen saaristoon. Olemme palveluksessasi, jos kohteenasi on Utö, Jungfruskär, Åvensor tai mitä tahansa niiden väliltä! Veneemme sopivat hyvin alueen olosuhteisiin ja kuljetamme sinut turvallisesti satamasta toiseen.
Voimme noutaa sinut haluamastasi paikasta tai lähteä kotisatamasta. Strömmaan pääsee helposti autolla ja meillä on pysäköintitilaa.
Lue lisää www.strommagard.fi

MUUT PALVELUT. Strömma Gård on nykyaikainen maaseutuyritys, joka tarjoaa monenlaisia palveluja. Myymme polttopuita ja tarjoamme pienempiä traktori- ja urakointipalveluita. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja!
Read more in www.strommagard.fi

Go to Top