Turun saaristo - Tarjoukset!

Villa Constantine

Villa Constantine.

Kevät / Syyskalastus Turun Saaristossa link to ConstantineLue lisää .

Villa Constantine. Kaunis, hyvinvarusteltu saaristotila Paraisten Mielisholman saaressa aivan meren äärellä.  Lue lisää...

Strömma gård mökit

Strömma Gård mökit

esim: Villa Skogäng (villa Söder -ja villa Lilläng) Alk 200€/vrk, 300€/viikonloppu, 550€/viikko.. Kolme erillistä huvillaa kauniissa lehtomaisessa etelärinteessä, merilahden rannalla. Villa Villa Skogäng, villa Lilläng ja villa Söder. Lue lisää...

Hinders mökit Nauvossa

Hinders mökit, Nauvo

esim: Rantamökki # 8 KrokenAlk 210€/vrk, 1060€/viikko. 80 m2 + 25 m2 kuudelle hengelle. Tämä mökki on meren rannalla ja mökillä on oma sauna suihkuineen. Mökissä on juokseva lämmin vesi. Autotie perille asti. Lue lisää...

tällä verkkosivustolla

Autotarvikkeet

Osta lisävarusteet autoon Autonvaraosat24-verkkokaupasta

Lomakylä Meripesä

Lomakylä Meripesä 

Esimerkiksi: Rantamökki Meripesä # 2AAlk 155€/vrk, 365€/viikonloppu, 630€/viikko. Pinta-ala: n. 50 m2. Vuodepaikat: 4 vuodepaikkaa, molemmissa makuuhuonei 2 erillistä vuodetta. Keittiö,olohuone varaavalla takalla, 2 makuu-huonetta, pesuhuone+wc ja sauna. Lue lisää...

Hotel Restaurang Stallbacken - Grännäs B&B

Majoitus - Kokous - Juhlat - Ravintola ja B&B.
Osoite: Grännäsintie 14, Nauvo. Puh 040-4866822, 040-7651930, email  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | Video > Link Stallbackenwww.youtube.com

JUHLAT / HÄÄT
Hotel Stallbackenilla voit järjestää sinun näköiset juhlat tai saaristohäät.

RAVINTOLA / TERASSI
Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita.

Voit vuokrata pyörä, kajaakki, yksityinen pihasaunavuoro, kalastus varustus sekä golf setti driving rangille. Uimaranta laiturilla ja luontopolku ovat 300 m päässä. Järjestämme saaristosafari retkiä saarelle ja kalastus matkoja sisältäen majoituksen. Retket sisältävät veneen, kipparin ja oppaan, mutta voit myös tuoda oma vene.

Wattkast Stugor i Korpo

WATTKAST MÖKIT

Portti luontoon. Mökit ovat hyvin varustettuja 2-4 hengen hirsimökkejä. Oma rauha, luonnon läheisyys, ranta.  Osoite: Wattkast mökit, Wattkastintie 425, Korppoo.
Puh + 358-400-826 840.
WEB
=> linkwww.wattkast.fi
UUTISET! linkwww.facebook.com/wattkast

Tervetuloa Turkuun ja Turun saaristoon

Saariston koskematon luonto muodostaa täydelliset puitteet kaikenlaisille aktiviteeteille

Voit aloittaa lomasi Turussa Suomen kulttuurin kehdossa, entisessä pääkaupungissa. Turusta pääset helposti lounais- saaristoon, joka tarjoaa ylellisyyttä – sinulla on aikaa ajatella, aikaa tuntea, aikaa olla oma itsesi. Saariston koskematon luonto muodostaa täydelliset puitteet kaikenlaisille aktiviteeteille, etsitpä jännitystä tai mahdollisuutta rentoutua. Niin kalastajat, ryhmät kuin yksittäiset matkailijatkin löytävät meiltä mieleisensä majoitus paikan.

Jo pelkkä lauttamatka saaristoon tutuilla keltaisilla ja valkoisilla lautoilla on elämys. Saaristoon pääsee omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla, lautalla, kajakilla tai polkupyörällä – mieti miten mieluiten liikut saarelta toiselle sekä saarilla. Turun saariston asutuille saarille pääsee yhteysaluksilla, ja saarista monille pääsee myös vaikkapa polkupyörällä

saaristomontage

Visit Aspö saari - Saaristomeren kansallispuisto. Rannassa on kahvila, jossa myydään kalaa, leipää ja muita elintarvikkeita. Luonto- ja kulttuuripolku.
Pärnäs - Utön reittialue => Lue lisää

Monet saaret ovat ihanteellisia matkailijoille ja yöpymismahdollisuuksia on paljon, aina luksushuviloista tavanomaisempiin mökkeihin (self catering). Kalastusmahdollisuudet ovat hyvät. Monessa saaressa rakennetaan parhaillaan vuokrattavaksi tulevia viihtyisiä rantamökkejä lähes koko saaristotien varrelle

Saariston Rengastie - "The Archipelago Trail"

karttaturunsaaristo

Saariston Rengastie tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Turun saaristoon autolla, bussilla tai yhteysaluksella tai omalla veneellä. Matkustat saarten välistä, siltojen yli ja lossilla tai yhteysaluksella. Päämatka on yhteensä noin 250 kilometriä pitkä.

Koko rengastien voi matkustaa (myötä- tai vastapäivään) toukokuusta syyskuun loppuun. Myös muina vuodenaikoina voi tutustua ilman omaa venettä, mutta silloin ei voi matkata omalla veneellä, vaan pitää kääntyä takaisin Houtskarissa (jos ajaa myötäpäivään Turusta) tai Iniössä (jos ajaa vastapäivään Turusta), koska joitakin lossivuoroja ei ajeta talvisaikaan.

Yleensä lähtöpaikka Saariston Rengastielle on Turku. Luonnollisesti voi sekä nähdä että kokea paljon kesäaikaan kun matkustaa Rengastietä pitkin. Onnistuneen matkan edellytys on hyvä suunnittelu. Varaa ainakin pari päivää kierrokselle. On olemassa paljon hyviä opaskirjoja ja selostuksia Rengastiestä.

Saaristomeren kansallispuisto

Saaristomeren kansallispuisto on Paraisten ja Kemiönsaaren kunnissa, Varsinais-Suomessa sijaitseva kansallispuisto. Kansallispuisto on perustettu vuonna 1983 ja sen pinta-ala on 500 km². Aluetta hoitaa muiden Suomen kansallispuistojen tapaan Metsähallitus.

Skärgårdshavets National park

Kartalla julkaistaan luvalla Maanmittauslaitos 2007

Saariston majoituspaikoista voit vaivattomasti tehdä retkiä Saaristomeren kansallispuistoon ja rantaviivaa pitkin. Saaristo tunnetaan nimellä Turun tai Turunmaan saaristo.

Lisäaktiviteetteja saaristossa yöpyville vieraille:

Retki Unescon biosfäärialueelle – kansallispuistoalueella sijaitsevalle Junfruskärin saarelle. Siellä voit tutustua kansallispuiston vanhimpaan perinnemaisema-alueeseen 3 km pituisella luontopolulla. Junfruskärissä on käynnissä luontomatkailun kestävää kehitystä käsittelevä projekti.

Lue lisää:  Saaristomeren kansallispuisto

Retkiä Saaristomeren kansallispuistoon

Paraisten, Nauvon ja Korppoon eteläpuolelta alkaa laaja Saaristomeren kansallispuisto. Kansallispuiston kasvisto ja eläimistö on sekä monimuotoinen että ainutlaatuinen. Saaristomaisemalle tyypillisiä ovat sekä lehdesniityt, joita on etenkin lännessä Boskärissä ja idässä Yxskärissä, että mannerjään muovaamat reunamoreenit ja silokalliot.

Lue lisää:

- Metsähallitus ja hanketoiminta >> www.metsa.fi

- Saaristomeren kansallispuisto >>> www.luontoon.fi

- hakea Metsähallituksen retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita sekä metsästys- ja kalastuskohteita => retkikartta.fi