svensk flagga   finsk flagga   english flag  

Huvila tai Mökki - Majoitu mukavasti Turun saaristossa!

Mökki meren rannalla vuokra!

Strömma Gård Huvilat - Korppoo

Strömma Gård mökit. Hyvin varusteltuja huviloita Korppoon Långvikenin luonnonkauniilla rannalla. Saaristoelämyksiä vuoden ympäri!Meillä on kolme hyvin varusteltua huvilaa, jotka ovat myös talviasuttavia. Huvilat sijaitsevat kauniilla paikalla Långvikenin merenlahden rannalla. Huviloilla on oma laituri ja pieni hiekkaranta. Vuokraamme myös moottoriveneitä huvi- ja kalastuskäyttöön. Tarjoamme mukavaa majoitusta saaristossa kaikkina vuodenaikoina
Osoite: Vikgrund 84-88, 21710 Korppoo.
Ottaa yhteyttä: +358 (0)40 7755 830, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lue lisää www.strommagard.fi

PIENVENESATAMA

Venepaikka vuosisopimuksella
Venepaikkoja 4–10-metrisille veneille
Långvikenin satama on luonnostaan suojaisa

Lue lisää www.strommagard.fi

STRÖMMAN TAKSIVENEET. Strömmasta on hyvät yhteydet lounaiseen saaristoon. Olemme palveluksessasi, jos kohteenasi on Utö, Jungfruskär, Åvensor tai mitä tahansa niiden väliltä! Veneemme sopivat hyvin alueen olosuhteisiin ja kuljetamme sinut turvallisesti satamasta toiseen.
Voimme noutaa sinut haluamastasi paikasta tai lähteä kotisatamasta. Strömmaan pääsee helposti autolla ja meillä on pysäköintitilaa.
Lue lisää www.strommagard.fi

MUUT PALVELUT. Strömma Gård on nykyaikainen maaseutuyritys, joka tarjoaa monenlaisia palveluja. Myymme polttopuita ja tarjoamme pienempiä traktori- ja urakointipalveluita. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja!
Read more in www.strommagard.fi

Hotel Nestor

Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket

Österretaisvägen 45, Korppoo.

Fafas Bed & Breakfast

FAFFAS Bed & Breakfast

Österretaisvägen 23, KORPO.

Markomby mökit - Korppoo

Markomby mökit - Hyvin varusteltuja huviloita Korppoon Långvikenin luonnonkauniilla rannalla. Saaristoelämyksiä vuoden ympäri!Meillä on kaksi hyvin varusteltua huvilaa, jotka ovat myös talviasuttavia. Huvilat sijaitsevat kauniilla paikalla Långvikenin merenlahden rannalla. Huviloilla on oma laituri ja pieni hiekkaranta. Tarjoamme mukavaa majoitusta saaristossa kaikkina vuodenaikoina
Yhteystiedot: Mia +358 (0)400533678,
Yhteystiedot 2: Inguar +358(0)504022297, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Villa Markomby
Villa Markomby - Korpo

Lue lisää www.suomensaaristo.com/...markomby

Mökki Matilda

mökki Matilda

lue lisää www.suomensaaristo/...matilda

Where are we? • Address: Vikgrund 84-88, 21710 Korppoo.

Distance to our cottages: 3 km from the village of Korpo which has a well stocked grocery store, local restaurants, post office, shops, pharmacy, bus stops and church.
Pargas island 60 km / Turku and its railway station and airport 90 km / Helsinki / Vantaa 230 km

Fafas Bed & Breakfast

FAFFAS Bed & Breakfast

Österretaisvägen 23, KORPO.

Lomakylä Meripesä

Lomakylä Meripesä 

Esimerkiksi: Rantamökki Meripesä # 2AAlk 155€/vrk, 365€/viikonloppu, 630€/viikko. Pinta-ala: n. 50 m2. Vuodepaikat: 4 vuodepaikkaa, molemmissa makuuhuonei 2 erillistä vuodetta. Keittiö,olohuone varaavalla takalla, 2 makuu-huonetta, pesuhuone+wc ja sauna. Lue lisää...

Hotel Restaurang Stallbacken

Majoitus - Kokous - Juhlat - Ravintola ja B&B.
Osoite: Grännäsintie 14, Nauvo. Puh 040-4866822, 040-7651930, E: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. |  www.youtube.com

JUHLAT / HÄÄT
Hotel Stallbackenilla voit järjestää sinun näköiset juhlat tai saaristohäät.

RAVINTOLA / TERASSI
Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita.

Voit vuokrata pyörä, kajaakki, yksityinen pihasaunavuoro, kalastus varustus sekä golf setti driving rangille. Uimaranta laiturilla ja luontopolku ovat 300 m päässä. Järjestämme saaristosafari retkiä saarelle ja kalastus matkoja sisältäen majoituksen. Retket sisältävät veneen, kipparin ja oppaan, mutta voit myös tuoda oma vene.

Wattkast Stugor i Korpo

WATTKAST MÖKIT

Osoite: Wattkast mökit, Wattkastintie 425, Korppoo.

Gyttja mökit - Nauvo

Gyttja mökit - Nauvo

Metsien ja kallioiden ympäröimistä mökeistä avautuu näköala etelään. Mökeistä käsin voi tutustua monipuolisesti ympäröivään luontoon, kalastaa, ajella polkupyörällä, uida tai vaikkapa veneillä lähellä sijaitsevaan saareen
Osoite: Flunderviksvägen 34, 21650 Lilllandet - Nauvo.
Puh: +358 400 341 737, email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Brännskär - Mökit saaristossa

Brännskär - Mökit saaristossa

Kauniilla merinäköalalla varustetut mökit löytyvät valmistuessaan saaren itäpuolelta, uimarannan läheisyydestä. Mökit ovat kuin tehtyjä perheille, mutta sopivat myös sekä isommille seurueille että yrityksille. Yhdistä yöpyminen vaikkapa ruoan, ulkoilma-aktiviteettien ja saunomisen kanssa Lue lisää...

Turun saaristo

Visit => Nauvo | => Korppoo | => Parainen  | => Houtskari | => Kemiö

Nauvo. => Ravintolat, lounas, majoitus, B&B, ostokset - Shops - Nauvon satama - kesätori, jne... => Lue lisää...


Stugor i skärgården


Stugor i skärgården - Brännskär

Nyhet! Brännskär - Mökit saaristossa
Kauniilla merinäköalalla varustetut mökit löytyvät valmistuessaan saaren itäpuolelta, uimarannan läheisyydestä. Mökit ovat kuin tehtyjä perheille, mutta sopivat myös sekä isommille seurueille että yrityksille. Yhdistä yöpyminen vaikkapa ruoan, ulkoilma-aktiviteettien ja saunomisen kanssa Lue lisää...

Stugor i skärgården - Airisto Hill

Airisto Spa - Airisto Hill
Airisto Hill, uusi mökkimme alkaa olemaan viimeisen päälle valmis kesän juhliin ja vieraisiin. Tule tutustumaan! Jos muistat miltä tämä rakennus näytti sisältäpäin ennen, et tunnista sitä enää samaksi! Tule ja nauti saunoistamme ja ulkoporealtaastamme tai vuokraa Airisto Hill Span yhteydessä majoitukseenLue lisää...

Stugor i skärgården - Merirantala

Merirantala lomamökit
Sauvo - Karuna, Sauvo - Karuna. Mökit sijaitsevat toisistaan erillään, näin Sinulla on oma rauha viettää lomaasi. Lomamökit, kalastusretket ja kokoukset Turun saaristossa Autotie perille asti.
Lue lisää...

Stugor i skärgården - Hinders

Hinders mökit
Nagu. Nauvo. Mökit luonnonkauniissa ympäristössä. Kaikista mökeistä on näkymä merelle. Mökit ovat erillään toisistaan ja niillä on oma rantatontti. Autotie perille asti.
Lue lisää...

 

Stugor i skärgården - Strömma Gård

Strömma Gård mökit

Korpo Korppoo. Kuusi erillistä huvillaa kauniissa lehtomaisessa etelärinteessä, merilahden rannalla. Autotie perille asti.

Stugor i skärgården - Villa Constantine

Villa Constantine
Pargas-Mielisholme. Kaunis, hyvinvarusteltu saaristotila Paraisten Mielisholman saaressa aivan meren äärellä. Kaunis saaristohenkinen sisustus antaa tälle mökille tai voisi jopa sanoa huvilalle erittäin hienon silauksen. Rantaviivaa 100m (uimaranta n.30m). Autotien päässä, lyhyt lossiylitys (Vånon lossi).
Lue lisää...

Stugor i skärgården - Wattkast stugor

Wattkast stugor

Korpo - Keskellä Turunmaan Saaristoa, Korppoossa, Wattkastin kylässä sijaitsevat Wattkastin Vuokramökit rauhallisessa ja luonnonkauniissa saaristomaisemassa meren etelärannalla. Mökit ovat hyvin varustettuja 2-4 hengen hirsimökkejä. Oma rauha, luonnon läheisyys, ranta ja saunominen tarjoavat upeat puitteet onnistuneelle kesälomalle Saaristossa.

 

 
 

Go to Top